Pieczeń z czerwonego wina z miodem i tymiankiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ziemniaki russet, czosnek, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, oraz Pieczona noga jagnięca z ciemnym piwem, miodem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Rozgrzać olej w dużym garnku bezpiecznym dla piekarnika lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać mięso i brązowy dobrze ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
5
Wyjąć i odstawić na talerz. Obniżyć ciepło do średniego i podsmażyć cebulę, czosnek i marchew przez 5 minut.