Pieczeń Yankee Pot z warzywami zimowymi
Pieczeń Yankee Pot z zimowymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 299 kalorii, 42g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieczenia ziemniaków, pieczeń z polędwicy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Zima. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa i warzywa zimowe, Pieczeń garnkowa z zimowymi warzywami korzeniowymi, oraz Pieczeń Wołowa Z Zimowymi Warzywami Korzeniowymi.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki w 5-quart kuchenka elektryczna powolne; wrzucić delikatnie.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę do patelni, brązowienie ze wszystkich stron (około 8 minut).
Wołowinę ułożyć na warzywach w wolnej kuchence. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub aż cebula zacznie brązowieć. Wymieszać w bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień; wymieszać z musztardą i następne 5 składników.
Wlać mieszankę bulionu na wołowinę i warzywa.
Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina i warzywa są bardzo miękkie. Odrzuć liście laurowe.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Zmierz rutabaga, pasternak, marchew i ziemniaki
Rutabaga, pasternak, marchew i ziemniaki umieścić w powolnej kuchence
Odmierz musztardę, tymianek i szałwię
Pomóż wlać mieszankę bulionu do powolnej kuchenki