Pieczeń Włoska z rozmarynem

Pieczeń Włoska z rozmarynem
Włoska pieczeń wieprzowa z rozmarynem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 3612 kalorii, 493g białka, oraz 167 g tłuszczu. Na 25,72 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, liści rozmarynu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosemary Pieczeń Wieprzowa Przepis, Pieczeń Wieprzowa Z Rozmarynem, oraz Pieczona wieprzowina z koprem włoskim i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Trim tłuszczu z wieprzowiny. Rozmaryn i czosnek drobno posiekać. Wykonaj 8 do 10 głębokich cięć, w odległości około 2 cali, w wieprzowinie, używając ostrego noża. Włożyć małe ilości mieszanki czosnku w kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać solą i pieprzem wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
3
Masło rozpuścić na płytkiej patelni w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Cebulę posypać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
5
Na patelni umieścić wieprzowinę; skropić olejem. Włóż mięso themometer, aby końcówka była w środku najgrubszej części wieprzowiny i nie spoczywała w tłuszczu. pieczeń odkryte 50 do 60 minut lub aż termometr czyta 68°. przykryć namiotem z folii aluminiowej i odstawić 15 do 20 minut lub aż termometr czyta 160 ° F. (temperatura będzie nadal rosnąć o 5 ° F, i wieprzowina będzie eaiser wyrzeźbić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia75
Magazyn