Pieczeń wołowa z wolno gotowanymi pomidorami i czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pieczeń wołową z wolno gotowanymi pomidorami i czosnkiem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 803 kalorie, 32G białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 6,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno Gotowana Pieczeń Wołowa, Kawa Wolno Gotowana Pieczeń Wołowa, oraz Makaron z kukurydzą, wolno gotowanymi pomidorami i czosnkiem Confit.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. doprawić wołowinę 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i umieścić na dużej patelni. W misce połączyć pomidory, czosnek, tymianek, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rozsypać mieszankę pomidorową wokół mięsa i piec do pożądanej doneness, około 1 godziny dla średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna 125 F).
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 10 minut przed krojeniem. Podzielić na poszczególne talerze i podawać z pomidorami i czosnkiem.