Pieczeń wołowa z sosem pomidorowym Madeira
Jeśli masz około 8 godzin i 10 minut do spędzenia w kuchni pieczeń wołowa z sosem pomidorowym Madeira może być wyjątkowa bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 52g białka, 16G tłuszczu i w sumie 431 kalorii. Za 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę perłową, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Z łyżką wynik 84%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Grzybowym Madeira, Pieczone żeberka z sosem Madeira i sosem chrzanowym, oraz New York Strip Roast z sosem Madeira Pan.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Dopraw pieczeń solą i pieprzem. Pieczeń zrumienić ze wszystkich stron, wyjąć na talerz i odstawić.
W średniej misce wymieszaj sos pomidorowy, Maderę i czosnek. Odłóż na bok.
Do powolnej kuchenki dodaj cebulę i marchewkę.
Dodaj rumianą pieczeń i wszelkie nagromadzone soki.
Polej mieszanką sosu na wierzch pieczeni.
Przykryj i gotuj na niskim ustawieniu przez 8 godzin.