Pieczeń Wołowa Z Pieprzem

Pieczeń Wołowa Z Pieprzem
Rostbef z pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 26,77 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 2641 kalorii, 301G białka, oraz 132g tłuszczu. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz czosnek, różowy pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 74% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej Z Pieprzem, Pieczona jagnięcina ze skórką z pieprzu, oraz Pieczona Jagnięcina Inkrustowana Pieprzem.

Instrukcje

1
W moździerzu i tłuczku umieścić czosnek i 1 szczyptę soli koszernej; czosnek zmielić, aż utworzy pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Oliwa z oliwek wymieszać z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Włożyć pieczoną do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Po jednej stronie pieczeni szczotkujemy pastę czosnkową. Przyprawić obficie 1 łyżeczką koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
5
Połącz ziarna pieprzu w małej misce. Na pieczeń obficie wcisnąć mieloną mieszaninę pieprzu. Odwróć mięso i powtórz, szczotkując pastą czosnkową i przyprawiając 1 łyżeczką koszernej soli i mieszanki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W razie potrzeby umieść pieczeń na stojaku nad naczyniem do pieczenia i przechowuj w lodówce odkrytą przez noc, aby wyschnąć. Następnego dnia wyjąć i odstawić mięso na 1 godzinę, aby osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Roztopić masło na dużej patelni żaroodpornej; wyłączyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Upiec na rozgrzanym maśle i przełożyć na obie strony. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Mięso smażyć na patelni w nagrzanym piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjąć mięso z piekarnika i włożyć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Obróć piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C). Piecz mięso, aż skorupa pieprzowa będzie lekko rumiana, a natychmiastowy termometr do mięsa, włożony do środka pieczeni, odczyta 130 stopni F (54 stopnie C), około 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Przenieść pieczeń na talerz i namiot luźno z folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Odstawić pieczeń na co najmniej 15 minut.
15
Umieść patelnię z kapaniem patelni na średnim ogniu; ubijaj mąkę, aż będzie gładka. Gotować, ubijając stale, przez 2 minuty, aby usunąć surowy smak z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Trzepaczka w bulionie cielęcym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
17
Podgrzać do średniej wysokości, doprowadzić sos do wrzenia i zmniejszyć ciepło do średniej niskiej. Dusić sos na patelni, ciągle mieszając, aż zmniejszy się o połowę, a sos lekko zgęstnieje, około 10 minut. Doprawić solą i 1 szczyptą pieprzu cayenne. W sosie mieszamy ocet balsamiczny i wszelkie nagromadzone soki z półmiska mięsnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna, zaczynając od najmniejszego rogu pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
19
Plastry podawać na rozgrzanych talerzach skropionych sosem pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia89
Magazyn