Pieczeń Wołowa Z Mostkiem Wołowym

Pieczeń Wołowa Z Mostkiem Wołowym
Pieczeń wołowa może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1022 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, do 6 ząbki czosnku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 3204 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 4 godziny i 50 minut. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Garnek-pieczony mostek wołowy, Instant Pot Beef Mostek, oraz Instant Pot Beef Mostek.

Instrukcje

1
Przygotuj mostek: po jednej stronie mostka powinna znajdować się warstwa tłuszczu, którą chcesz. Jeśli są jakieś duże kawałki tłuszczu, odetnij je i wyrzuć. Duże kawałki tłuszczu nie będą w stanie całkowicie się wyrenderować.
2
Używając ostrego noża, podziel tłuszcz na równoległe linie, oddalone o około 3/4 cala. Przeciąć tłuszcz, nie wołowinę. Powtórz w przeciwnym kierunku, aby uzyskać wzór luku krzyżowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Soli mostek dobrze i pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Sear mostek: będziesz potrzebował żaroodporne, grubym dnie garnek z pokrywą, lub holenderski piekarnik, który jest po prostu wystarczająco szeroki, aby pomieścić mostek pieczeń z trochę miejsca na cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Pat mostek suche i umieścić go, tłustej stronie w dół, do garnka i umieścić go na średnim ogniu. Gotować przez 5 do 8 minut, lekko skwiercząc, aż strona tłuszczu będzie ładnie rumiana. (Jeśli pieczeń wydaje się gotować zbyt szybko, zmniejszyć ogień do średniego. Chcesz stałego skwierczenia, a nie wściekłego sear.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Odwróć mostek i gotować przez kilka minut więcej brązowej drugiej stronie.
7
Podsmaż cebulę i czosnek: gdy mostek rumiany, usunąć go z garnka i odstawić. W garnku powinno być kilka łyżek tłuszczu. Jeśli nie, dodaj trochę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodać posiekaną cebulę i zwiększyć ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Cebulę posypać odrobiną soli. Smażyć, często mieszając, aż cebula są lekko rumiane, 5 do 8 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 do 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Gotuj na wolnym ogniu mostek i piecz go: Rozgrzej piekarnik do 150°C (300 ° F). Użyj sznurka kuchennego, aby związać liście laurowe, rozmaryn i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przenieść cebulę i czosnek na boki garnka i nestle mostek wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Dodać bulion wołowy i wiązane zioła. Doprowadzić wywar do wrzenia na płycie kuchennej.Przykryć garnek, a następnie umieścić w piekarniku 149° (150°C). Gotować przez 3 godziny. Ostrożnie odwróć mostek co godzinę, aby gotował równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodaj marchew, kontynuuj gotowanie: po 3 godzinach dodaj marchew. Przykryć garnek i gotować przez 1 godzinę więcej, lub aż marchewki są gotowane przez i mostek rozpada się przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Usuń mostek: gdy mostek rozpada się przetargu, wziąć garnek z piekarnika i usunąć mostek do deski do krojenia. Przykryj folią. Wyciągnij i wyrzuć zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Zrobić sos (opcjonalnie): w tym momencie masz dwie opcje. Można podawać jak jest, lub można zrobić sos z kapieli i trochę cebuli. Jeśli służysz tak, jak jest, pomiń ten krok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
16
Aby zrobić sos, Usuń marchew i połowę cebuli, odstaw na bok i przykryj je folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
17
Pozostałe składniki wlać do blendera i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli chcesz, dodaj 1 łyżkę musztardy do mieszanki. Włożyć do małego garnka i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
18
Pokrój i podawaj: zwróć uwagę na linie włókien mięśniowych pieczenia. To jest "ziarno" mięsa. Pokroić mięso prostopadle do tych linii, lub w poprzek ziarna (cięcie w ten sposób dodatkowo zmiękcza mięso), w 1/4-cala do 1/2-cala plastry. (Wytrzymały nóż do chleba świetnie nadaje się do krojenia pieczeni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
19
Podawać z cebulą, marchewką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20
Podawać z puree, pieczone lub gotowane ziemniaki, makaron jajeczny, lub polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn