Pieczeń Wołowa Z Mostkiem Wołowym

Pieczeń Wołowa Z Mostkiem Wołowym
Pieczeń wołowa może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1022 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, do 6 ząbki czosnku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 3204 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 4 godziny i 50 minut. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Garnek-pieczony mostek wołowy, Instant Pot Beef Mostek, oraz Instant Pot Beef Mostek.

Instrukcje

1
Przygotuj mostek: po jednej stronie mostka powinna znajdować się warstwa tłuszczu, którą chcesz. Jeśli są jakieś duże kawałki tłuszczu, odetnij je i wyrzuć. Duże kawałki tłuszczu nie będą w stanie całkowicie się wyrenderować.
2
Używając ostrego noża, podziel tłuszcz na równoległe linie, oddalone o około 3/4 cala. Przeciąć tłuszcz, nie wołowinę. Powtórz w przeciwnym kierunku, aby uzyskać wzór luku krzyżowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Soli mostek dobrze i pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Sear mostek: będziesz potrzebował żaroodporne, grubym dnie garnek z pokrywą, lub holenderski piekarnik, który jest po prostu wystarczająco szeroki, aby pomieścić mostek pieczeń z trochę miejsca na cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Pat mostek suche i umieścić go, tłustej stronie w dół, do garnka i umieścić go na średnim ogniu. Gotować przez 5 do 8 minut, lekko skwiercząc, aż strona tłuszczu będzie ładnie rumiana. (Jeśli pieczeń wydaje się gotować zbyt szybko, zmniejszyć ogień do średniego. Chcesz stałego skwierczenia, a nie wściekłego sear.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odwróć mostek i gotować przez kilka minut więcej brązowej drugiej stronie.
7
Podsmaż cebulę i czosnek: gdy mostek rumiany, usunąć go z garnka i odstawić. W garnku powinno być kilka łyżek tłuszczu. Jeśli nie, dodaj trochę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać posiekaną cebulę i zwiększyć ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Cebulę posypać odrobiną soli. Smażyć, często mieszając, aż cebula są lekko rumiane, 5 do 8 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 do 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Gotuj na wolnym ogniu mostek i piecz go: Rozgrzej piekarnik do 150°C (300 ° F). Użyj sznurka kuchennego, aby związać liście laurowe, rozmaryn i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Przenieść cebulę i czosnek na boki garnka i nestle mostek wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Dodać bulion wołowy i wiązane zioła. Doprowadzić wywar do wrzenia na płycie kuchennej.Przykryć garnek, a następnie umieścić w piekarniku 149° (150°C). Gotować przez 3 godziny. Ostrożnie odwróć mostek co godzinę, aby gotował równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Dodaj marchew, kontynuuj gotowanie: po 3 godzinach dodaj marchew. Przykryć garnek i gotować przez 1 godzinę więcej, lub aż marchewki są gotowane przez i mostek rozpada się przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
14
Usuń mostek: gdy mostek rozpada się przetargu, wziąć garnek z piekarnika i usunąć mostek do deski do krojenia. Przykryj folią. Wyciągnij i wyrzuć zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Zrobić sos (opcjonalnie): w tym momencie masz dwie opcje. Można podawać jak jest, lub można zrobić sos z kapieli i trochę cebuli. Jeśli służysz tak, jak jest, pomiń ten krok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
16
Aby zrobić sos, Usuń marchew i połowę cebuli, odstaw na bok i przykryj je folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
17
Pozostałe składniki wlać do blendera i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli chcesz, dodaj 1 łyżkę musztardy do mieszanki. Włożyć do małego garnka i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
18
Pokrój i podawaj: zwróć uwagę na linie włókien mięśniowych pieczenia. To jest "ziarno" mięsa. Pokroić mięso prostopadle do tych linii, lub w poprzek ziarna (cięcie w ten sposób dodatkowo zmiękcza mięso), w 1/4-cala do 1/2-cala plastry. (Wytrzymały nóż do chleba świetnie nadaje się do krojenia pieczeni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
19
Podawać z cebulą, marchewką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20
Podawać z puree, pieczone lub gotowane ziemniaki, makaron jajeczny, lub polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn