Pieczeń Wołowa Z Kolendrą
Pieczeń z kolendry jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oko wołowiny okrągłej pieczeń, koszerna sól i pieprz, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolendra Pieczeń Wieprzowa, Kolendra-Crusted Stojące Żeberka Pieczone, oraz Pieczony łosoś z kolendrą kuskus.
Instrukcje
Pieczeń natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek. W małej misce połącz zmielone nasiona kolendry i paprykę z 2 łyżeczkami soli koszernej i 1 łyżeczką pieprzu. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej pieczeń.
Na średniej patelni rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodaj pieczeń i brązowy to dobrze ze wszystkich stron na umiarkowanym ogniu, obracając szczypcami, o 5 protokół. Obróć stronę tłuszczu pieczonego.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz mięso przez 35 minut, lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony do cieńszego końca rejestruje 120 dla średnio rzadkiego mięsa.
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i pozostaw na 20 minut.
Ustaw patelnię na piecu na dużym ogniu.
Dodaj mąkę i gotuj przez 2 minuty, stale ubijając.
Dodać bulion i gotować, ubijając, aż sos zgęstnieje, 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem. Pokrój pieczeń o grubości 1/4 cala i podawaj z sosem.