Pieczeń Wołowa Z Chili
Pieczeń wołowa z chili jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 17,69 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 92g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, oko okrągłe pieczeń, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ancho Chili-Pieczeń Wołowa, Ancho Chili-pieczeń wołowa, oraz Grillowana pieczeń wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij pieczeń z lodówki i pozwól jej osiągnąć temperaturę pokojową około 45 minut przed pieczeniem.
Piekarnik rozgrzać do 325 F.
Ułożyć pieczeń na metalowym stelażu na patelni, wysmarować tłuszczem i natrzeć chili i solą. Słodkie ziemniaki wrzucić z oliwą z oliwek i umieścić wokół pieczeń. Gotować, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony w centrum rejestruje co najmniej 120 F (rzadko), około 1 godziny i 15 minut (15 do 20 minut na Funt). Ziemniaki powinny być widłowe.
Wyjąć z piekarnika. Luźno przykryć pieczeń folią i odstawić 10 do 15 protokół. (Temperatura wzrośnie do 125 F.) pokroić połowę pieczenia.
Podawać z batatami. Owinąć i schłodzić pozostałe mięso na kolejny posiłek.