Wołowina Stroganoff z makaronem jajecznym może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 497 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 50 minut. Mieszanka śmietany, grzyby cremini, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym, Wołowina Stroganoff z makaronem Selerowym, oraz Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając rzadko, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Przełożyć do średniej miski i odstawić.Zmniejszyć ogień do średniej i dodać masło. Gdy masło się stopi, dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać wołowinę, doprawić solą i pieprzem, a mięso rozbić drewnianą łyżką na mniejsze kawałki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jest tylko gotowane przez i nie Różowy, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Posypać mąką i papryką, mieszać do pokrycia mięsa, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż surowy smak gotuje się z mąki, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodaj wino i gotować, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, które nagromadziły się na dnie garnka, aż prawie odparował, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj bulion, odmierzoną sól i odmierzony pieprz i wymieszaj, aby połączyć. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Dodać makaron i pieczarki wraz z nagromadzonymi sokami i wymieszać do połączenia. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż makaron są tylko gotowane przez, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę