Pieczeń wołowa po bawarsku z kiszoną kapustą
Pieczeń wołowa w stylu bawarskim i kiszona kapusta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 219 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Spróbuj Wolno gotująca Bawarska Wołowina z kiszoną kapustą, Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem, oraz Bawarski Chleb Z Kiszoną Kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 5 minut lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić wołowinę w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Cebulę, kiszoną kapustę i 1/4 szklanki piwa okraść wołowiną.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin.
Wyjąć wołowinę z kuchenki; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Mąkę, pozostałą 1/4 szklanki piwa i musztardę wymieszać w małej misce; stopniowo mieszać do soków w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 15 do 30 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Wołowinę podawać z sokami.