Pieczeń Wołowa Pie Pot
Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 84 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieczeń wołową, sól przyprawione, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. w rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wołowinę, SOS, mrożone warzywa i przyprawioną sól do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Rozprowadzić w zapiekance 1 1/2-ćwiartkowej.
W małej misce, wymieszać razem Bisquick wymieszać i mleka, aż dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie na mieszaninę wołowiny.
Piec odkryte około 30 minut lub do jasnobrązowego.