Pieczeń wołowa i szwajcarska kanapka
Pieczeń wołowa i szwajcarska kanapka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 145 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać rostbef, mleko, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 86 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Kanapka Duszona W Sosie Z Topionym Serem Szwajcarskim, Roast Beef 'N Swiss Tortilla Roll-Ups, oraz Pieczeń wołowa i Swiss Tortilla Roll-Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. nasmarować dno i boki 8-calowego kwadratowego (2-quart) szklanego naczynia do pieczenia ze skróceniem.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko, musztarda i jajko do wymieszania.
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia. Wierzch równomiernie z połową rostbefu i 1/2 szklanki sera. Na wierzch z pozostałą pieczoną wołowiną.
Pozostałą masę zalać pieczoną wołowiną.
Piec odkryte 45 do 50 minut lub aż złoty kolor i środek jest ustawiony.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i pieprzem.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.