Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką

Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 67 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rzadką rostbef, slivered oliwki, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, Pieczona kanapka z Pumperniklem wołowym z pieczoną czerwoną papryką, rukolą i kozim serem, oraz Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać czerwoną paprykę, oliwki, tymianek i ocet w małej misce na smaki. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.) Rezerwa 2 łyżki koziego sera do dekoracji.
Pozostały kozi ser rozprowadzić na tostowych plastrach bagietki. Rukolę podzielić między grzanki. Złożyć plastry pieczonej wołowiny, aby pasowały do tostów; umieścić na szczycie rukoli.
Plastry wołowiny posypać lekko solą i pieprzem. Top każdy z 1/3 łyżeczki reserved koziego sera i mały dollop smaków. Ułóż crostini na półmisku i podawaj.