Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką

Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz dziecko rukola, grube przekątnej bagietki, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, oraz Pieczona kanapka z Pumperniklem wołowym z pieczoną czerwoną papryką, rukolą i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać czerwoną paprykę, oliwki, tymianek i ocet w małej misce na smaki. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.) Rezerwa 2 łyżki koziego sera do dekoracji.
Pozostały kozi ser rozprowadzić na tostowych plastrach bagietki. Rukolę podzielić między grzanki. Złożyć plastry pieczonej wołowiny, aby pasowały do tostów; umieścić na szczycie rukoli.
Plastry wołowiny posypać lekko solą i pieprzem. Top każdy z 1/3 łyżeczki reserved koziego sera i mały dollop smaków. Ułóż crostini na półmisku i podawaj.