Pieczeń Wołowa-Cheddar Panini Kanapki

Pieczeń Wołowa-Cheddar Panini Kanapki
Pieczeń wołowa-Cheddar kanapki Panini może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, deli pieczeń wołowa, ser provolone, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Pomidorowa Z Pieczoną Wołowiną, Cheddarem I Chrzanową Panini, Kanapki z pieczoną wołowiną i cheddarem, oraz Pieczone kanapki z pieczoną wołowiną i cheddarem.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 3 składniki na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 8 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Na każdej z 4 kromek chleba rozprowadzić 1 łyżkę sosu chrzanowego; na wierzchu równomiernie polać rostbefem, ugotowaną cebulą i serem. Top z pozostałych kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
CebulaCebula
3
Pędzel stopiony masło po obu stronach kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Gotować w rozgrzanym panini naciśnij 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
5
Podawać z pozostałym sosem chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn