Pieczeń Wołowa
Pieczeń wołowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 79g białka, oraz 53g tłuszczu. Jeśli masz pomidory, sól koszerna, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przyprawić bez kości chuck z solą i pieprzem i zapiekać ze wszystkich stron, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie.
Usunąć wołowinę i odstawić.
Umieścić cebulę i czosnek w holenderskim piekarniku i gotować, mieszając, aż brązowy i pachnące, o 2 protokół.
Dodaj bulion, skrobanie dno garnka drewnianą łyżką poluzować wszelkie brązowe kawałki, a następnie dodać pomidory i liść laurowy. Powrót wołowinę do garnka, przykryć szczelnie, i przenieść do piekarnika, aż wołowina będzie przetargu widłowego, 2 do 3 godzin.
Wyjąć wołowinę na deskę do krojenia i przykryć luźno folią.
Przenieść garnek do palnika na umiarkowanie wysokim ogniu i doprowadzić płyn do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Pokrój wołowinę.
Podawać z gotowanymi na parze brokułami i pieczonymi ziemniakami, łyżką dodatkowego płynu do gotowania na wierzchu.