Pieczeń Wołowa

Pieczeń Wołowa
Pieczeń wołowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 766 kalorii, 93g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3484 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać zadek pieczeń, skrobia kukurydziana, kawałki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Brukowiec wiśniowo-Morelowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pat ' s Roast Beef, Pieczeń Wołowa, oraz Best Ever Roast Beef dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 zacząć od pieczenia w temperaturze pokojowej (wyjąć z lodówki na 1 godzinę przed gotowaniem-przechowywać w opakowaniu). Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F).2 ostrym nożem wykonaj 8 małych nacięć wokół pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść kawałek czosnku w każdym nacięciu. Weź łyżkę lub tak oliwy z oliwek i rozprowadzić wokół pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
3
Pieczeń posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Ułożyć pieczeń bezpośrednio na stelażu piekarnika, u góry, z patelnią ociekową na stelażu pod stelażem do pieczenia. Taki układ powoduje konwekcję w piekarniku, dzięki czemu nie trzeba obracać pieczenia. Pieczeń jest umieszczony tłuszczu bok do góry tak, że jak tłuszcz topi się będzie kąpać cały pieczeń w swoich sokach.3 brązowy pieczeń w temperaturze 375 ° F (190 ° C) przez pół godziny. Obniżyć temperaturę do 107°C (225°f). Pieczeń powinna trwać od 1 1/2 do 2 1/2 godziny dodatkowo gotować. Kształt pieczenia wpłynie na czas gotowania, nawiasem mówiąc. Więc jeśli pieczeń jest na długim i wąskim boku, w porównaniu do bardziej okrągły kształt, może zająć mniej czasu, aby gotować. Więc miej na to oko. Kiedy pieczeń zaczyna kapać z soków i jest brązowa Na Zewnątrz, sprawdź temperaturę za pomocą termometru mięsnego. Wyciągnij pieczeń z piekarnika, gdy temperatura wewnętrzna pieczenia wynosi 135 ° do 140 ° F (57°C do 60°C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wyjmij kapiącą patelnię z piekarnika i umieść na kuchence na średnim ogniu. Należy pamiętać, że jeśli są wyciąganie pieczeń się wcześnie, na rzadkie lub średnio Rzadki poziom doneness, może nie mieć dużo kapieli. Mam nadzieję, że będziesz miał trochę. Jeśli nie, może chcesz zostawić pieczeń w nieco dłużej na jeszcze niższym ogniu, 79°, aby złagodzić kilka więcej kapie z niego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj trochę wody, czerwonego wina lub bulionu wołowego do kapieli do deglaze (poluzować kapiele z patelni). Rozpuścić łyżkę skrobi kukurydzianej w odrobinie wody i dodać do miski ociekowej. Wymieszać szybko, podczas gdy sos zgęstnieje, aby uniknąć grudki. Możesz dodać trochę masła, jeśli w kapaniach nie ma dużo tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać sól i pieprz do smaku. Mama dodaje trochę świeżego tymianku też, jeśli ma trochę. (Zobacz także Jak zrobić sos.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn