Pieczeń wieprzowa zawinięta w boczek

Pieczeń wieprzowa zawinięta w boczek
Pieczeń wieprzowa owinięta boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 42g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 1416 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz wino, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Boczek Zawijany Pieczeń Wieprzowa, Pieczony Boczek Zawinięty W Wieprzowinę, oraz Pieczeń Wieprzowa Zawijana W Boczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 191°. pieczeń wieprzową osuszyć ręcznikami papierowymi. Pieczeń wieprzową doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Wieprzowinę podsmażyć ze wszystkich stron, aż zbrązowieje, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia.2 Rub wieprzowinę posiekanym rozmarynem; zawiń boczkiem, lekko nakładając paski. Krawat pieczeń wieprzowa wih kitchen string. 3 pieczeń w piekarniku, fastrygowanie od czasu do czasu z soków do gotowania, aż temperatura wewnętrzna wynosi 145 ° F na termometrze mięsa, 35 o 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przełożyć wieprzowinę do naczynia do serwowania.4 zrobić sos patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść patelnię do pieczenia na górze pieca na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj wino i deglaze patelni, mieszając z drewnianą łyżką złom się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać przez sito o drobnych oczkach do małego rondla. Zrzuć tłuszcz. W razie potrzeby podgrzać do temperatury serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn