Pieczeń wieprzowa zawijana w pancettę

Pieczeń wieprzowa zawijana w pancettę
Pieczeń wieprzowa owinięta pancettą może być właśnie bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 382 kalorie, 47 g białka i 16 g tłuszczu każda. Za 3,69 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Ten przepis z Foodnetwork wymaga oliwy z oliwek, ząbków czosnku, pieczeni z wiązanej polędwiczki wieprzowej oraz soli i pieprzu. Wiele osób przygotowało ten przepis i 1211 twierdzi, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 87%. Ten wynik jest niesamowity. Wypróbuj pieczeń wieprzową zawijaną w pancettę, pieczeń wieprzową zawijaną w pancettę i kotlet schabowy zawijany w pancettę, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zmieszaj czosnek, rozmaryn, tymianek i oliwę w małym robocie kuchennym, od czasu do czasu zdrapując boki miski, aż czosnek zostanie zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pieczeń wieprzową obficie posyp solą i pieprzem. Ułóż plastry pancetty na powierzchni roboczej, lekko nachodząc na siebie i tworząc prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
4
Rozłóż połowę mieszanki czosnku na 1 stronie wieprzowiny i pomiędzy 2 schabami, które spotykają się na środku związanej pieczeni wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Połóż wieprzowinę mieszanką czosnku do dołu, na środku prostokąta pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Rozłóż pozostałą mieszaninę czosnku na pozostałej wieprzowinie. Owiń plastry pancetty wokół wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
7
Umieść wieprzowinę w brytfance. Przykryj i przechowuj w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale maksymalnie 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Do brytfanny wlać 1/2 szklanki bulionu i 1/2 szklanki wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
10
Co 20 minut do soków z patelni dodawaj więcej bulionu i wina. Piecz wieprzowinę, aż termometr do mięsa włożony do środka zarejestruje 145 stopni F w przypadku średnio wysmażonego, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia. Namiot przykryj folią aluminiową i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Wlać tłuszcz z patelni do szklanej miarki i łyżką usunąć tłuszcz, który wypłynął na wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Za pomocą dużego, ostrego noża pokrój wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala i podawaj z sosami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn