Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny

Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny
Pieczeń wieprzowa z sosem Carolina może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 411 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.21 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sznurek kuchenny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab Pieczony Z Kompotem Z Jabłek Karolinowych, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń i odrzuć końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki pora. Pory cienko pokroić; dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
3
Zawiąż pieczeń wieprzową sznurkiem kuchennym, zabezpieczając w odstępach 2-calowych. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Boczek ugotować na gorącym oleju w piecu holenderskim żaroodpornym lub dużej, głębokiej żeliwnej patelni na średnim ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pory, czosnek, i cebula, i gotować, mieszając często, 15 do 17 minut lub aż mieszanina jest złoty kolor; przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PorPor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać pieczeń wieprzową, strona tłuszczu w dół, do holenderskiego piekarnika, i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Usunąć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Powrót por mieszaninę do holenderskiego piekarnika; top z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Dodać bulion i kolejne 3 składniki. Zmniejszyć ogień do medium i doprowadzić do lekkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
10
Zdjąć z ognia i przykryć wytrzymałą folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 3 do 3 1/2 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 180 do 18
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
W międzyczasie wlać soki z patelni przez sitko z siatki drucianej do rondla na równe 4 filiżanki, odrzucając ciała stałe (w razie potrzeby dodać równe części bulionu i białego wina do soków na patelni na równe 4 filiżanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
14
Odstawić 5 minut; odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 20 do 25 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki i lekko zagęszczony.
16
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
17
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
18
Rozdrobniona wieprzowina z sosem Carolina: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami krok
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
SOSSOS
19
Piec w temperaturze 350 przez 4 do 5 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 19
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
20
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut. Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 58 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn