Pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-grzybowym

Pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-grzybowym
Pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-grzybowym może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za $2.15 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 77%. Pieczeń wieprzowa z sosem z grzybów Kardamonowych, Kotlety wieprzowe Uptown i sos jabłkowy: polędwiczki wieprzowe pieczone z jabłkami Escalloped, oraz Kotlety wieprzowe Uptown i sos jabłkowy: polędwiczki wieprzowe pieczone z jabłkami Escalloped są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Posyp pieczeń tymiankiem i pieprzem i wciśnij do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 20 minut. Zmniejsz ogień do 325°; piec 1-1/4 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piętnaście minut przed pieczeniem podsmaż jabłka na maśle na patelni do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjmij łyżką cedzakową; przykryj i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Podsmaż grzyby na tej samej patelni do miękkości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjmij pieczeń z piekarnika; posyp 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przełóż na półmisek do serwowania; przykryj i trzymaj w cieple.
9
Wlać cydr do formy do pieczenia; wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Przełóż do rondla; dodaj bulion, śmietanę, brązowy cukier i pozostałą sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Dodaj grzyby i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
13
Do podania udekoruj pieczeń jabłkami i sprężynami tymiankowymi w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
14
Podawać z sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn