Pieczeń wieprzowa z sosem figowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pieczeń wieprzową z sosem figowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, szalotki, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać figi można śledzić to danie główne z Panna Cotta Z Figami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 19 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Pieczeń wieprzowa w sosie pikantnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę natrzeć tymiankiem, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podczas gdy stoi wieprzowina, połączyć 1/4 szklanki figi i sok jabłkowy w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Umieść mieszankę fig, bulion i następne 3 składniki w robocie kuchennym i przetrzyj do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszankę łyżką do małej miseczki. Wymieszać szalotki, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałe 1/4 szklanki fig.
Podawać natychmiast z wieprzowiną.