Pieczeń wieprzowa z rozmarynem z koprem włoskim i zielonymi oliwkami

Pieczeń wieprzowa z rozmarynem z koprem włoskim i zielonymi oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką oliwki, koper włoski, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z koprem włoskim i rozmarynem, Oliwki cytrusowe, koper włoski i rozmaryn, oraz Popękane Zielone Oliwki Z Koprem Włoskim.
Instrukcje
Wymieszać rozmaryn i czosnek w małej misce.
Posypać jedną stronę pieczeni lekko solą i pieprzem.
Rozłóż połową mieszanki rozmarynowo-czosnkowej, naciskając ją. Zasłoń połowę prosciutto wzdłuż nad lędźwiami. Trzymając prosciutto na pieczeni, odwróć go.
Posypać większą ilością soli i pieprzu, rozprowadzić pozostałą mieszaninę rozmarynu na wierzchu, i zasłonić pozostałą prosciutto. Tie pieczeń w 1 1/2-in. interwały z ciężkim bawełnianym sznurkiem, chowając prosciutto na miejscu.
Wlać olej na dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać pieczeń i gotować, aż prosciutto jest chrupiące i zaczyna brązowy na dole. Włącz pieczeń i gotować, aż druga strona jest chrupiące i rumiane, o 5 minut w sumie.
Dodaj Cebulki kopru włoskiego do patelni i gotuj, często mieszając, aż zacznie brązowieć, około 5 minut.
Rozprowadzić na dużej patelni.
Dodaj wino do patelni i doprowadzić do wrzenia, mieszając zeskrobać rumiane kawałki.
Polej koprem. Ułóż schab na wierzchu.
Piec, aż termometr włożony do środka pieczenia osiągnie 135 przez średnio, około 45 minut.
Przenieś pieczeń do deski i pozostaw w ciepłym miejscu 15 minut (temperatura wzrośnie do 140).
W międzyczasie Ustaw patelnię na 2 palniki na dużym ogniu i gotuj, często mieszając, aż płyn prawie odparuje, 5 do 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z oliwkami i liśćmi kopru włoskiego.
Sznurek pokroić z pieczeni, pokroić w plasterki i podawać z mieszaniną kopru włoskiego.