Pieczeń wieprzowa z Ragoutem z trzech grzybów

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pieczeń wieprzową z Ragout z trzema grzybami. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 524 kalorie, 49g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Trzema Pieczarkami, Pieczony bażant z dzikimi grzybami, ziemniakami i boczkiem ragout, oraz Ragout Z Pieczarkami Wieprzowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łodygi grzybów shiitake odrzucić; pokroić czapki na ćwiartki.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, 1/2 szklanki pokruszonych pomidorów, i tymianek w kuchence elektrycznej powolne; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj wszystkie grzyby, cebulę i suszone pomidory.
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem; umieść na mieszance grzybowej.
1/2 szklanki pokruszonych pomidorów zalać wieprzowiną. Przykryć pokrywką; gotować na dużym ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotuj 7 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki; pokroić w plasterki.