Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową

Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 428 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, brązowego cukru, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową, Pieczeń Wieprzowa Ze Starego Świata, oraz Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona.
Instrukcje
Wymieszaj razem brązowy cukier, cukier, czarny pieprz, sól, imbir, czosnek w proszku, cebula sól, sucha musztarda, pokruszona czerwona papryka, mielona czerwona papryka, kminek, papryka i tymianek w małej misce.
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Posypać 1/2 szklanki mieszanki brązowego cukru* równomiernie ze wszystkich stron pieczonej wieprzowiny; palcami wcierać w wieprzowinę.
Ułożyć pieczeń na półce w płytkiej patelni do pieczenia. Pieczeń, odkryte, aż temperatura wewnętrzna wynosi 145 Stopni F (63 Stopni C), około 40 minut do 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić na 15 minut przed krojeniem.