Pieczeń wieprzowa z kasztanowym farszem

Pieczeń wieprzowa z kasztanowym farszem
Pieczeń wieprzowa z kasztanowym farszem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,44 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 115g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 973 kalorie. Ten przepis służy 8. Jeśli masz seler, szczyptę soli, przyprawę do drobiu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z farszem z kiełbasy kasztanowej, Klon i Calvados-Glazurowana Korona wieprzowa pieczona z puree jabłkowo-kasztanowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Żurawinowym.

Instrukcje

1
Posmarować olejem; posypać ze wszystkich stron 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
2
Miejsce pieczone, kości kończy się, w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, upewniając się, że nie dotyka tłuszczu ani Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec w temperaturze 475 przez 15 minut; obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
4
Tymczasem brązowy kiełbasa w dużej patelni nonstick, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
5
Usuń z patelni, zastrzegając 1 łyżka kapiele na patelni; drenaż. Gotować cebulę, seler, i czosnek na patelni na średnim ogniu, stale mieszając, do miękkości; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Połącz kiełbasę, mieszankę cebuli, kostki chleba i następne 6 składników, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Polać farszem pół na pół, delikatnie mieszając, aż do wymieszania. Łyżka 3 szklanki farszu do środka pieczenia, lekko mounding. Przykryj farsz i odsłonięte końce żeber folią aluminiową; łyżka pozostałego farszu do nasmarowanego naczynia do pieczenia 11" x 7 "x 1 1/2".
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Piecz pieczeń i danie z farszu w temperaturze 325 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
9
Przenieść pieczeń na duży półmisek; usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Odstawić na 10 minut przed wyrzeźbieniem.
11
Dekorować, w razie potrzeby.
12
* Aby upiec własne kasztany, musisz 1 funt świeżych kasztanów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
13
Wytnij szczelinę w każdej skorupie kasztana.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
14
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
15
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut; ostudzić. Odrzuć pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn