Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczeń wieprzowa z grilla Berry może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, żurawinę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Grilla, Grillowane żeberka pieczone z wieprzowiny, oraz Pieczeń Pieczona Z Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczeń posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
2
Umieść grubą stroną na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350° C przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Tymczasem w rondlu połącz żurawinę, cukier, sok pomarańczowy i sos barbecue. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować i mieszać przez 10-12 minut lub aż pop żurawiny i sos jest zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Sok Pomarańczowy
żurawina
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Posmaruj trochę sosu pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
6
Piec 15-20 minut dłużej lub do termometru czyta 145°, szczotkując często sosem.