Pieczeń wieprzowa z glazurą żurawinową
Pieczona wieprzowina z glazurą żurawinową wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 356 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka wody, sok żurawinowy, sos żurawinowy w galaretce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kaczka Pieczona Z Glazurą Żurawinową, Pieczeń Wieprzowa Z Polewą Śliwkową, oraz Schab Pieczony Z Glazurą Brzoskwiniową.
Instrukcje
Sos żurawinowy rozgnieść widelcem lub maserem ziemniaczanym. Wymieszać z cukrem, sokiem żurawinowym, musztardą i goździkami.
Ułożyć pieczeń wieprzową na dużej patelni.
Pieczeń polać sosem żurawinowym.
Gotować w temperaturze 275 stopni F (135 stopni C) przez 6 do 8 godzin lub do miękkości mięsa.
Usunąć pieczeń i zachować ciepło.
Metalową łyżką odtłuść tłuszcz z płynu na patelni.
Wlać 2 szklanki pozostałego płynu do pieczenia (w razie potrzeby dodać wodę do wypełnienia miary) do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmiksuj skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aby uzyskać pastę; stopniowo mieszaj do wrzącej cieczy. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.