Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Janów
Pieczeń wieprzowa z farszem Jarzynowym jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szpinak, pieprz, przyprawy kreolskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Bezmięsny Hopping John, Hopping ' John Slow Cooker Recipe, oraz Hopping John Soup-Black - Eyed Pea, Ham, and Collard Green Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni i pokruszyć.
Dodaj cebulę, zielony pieprz, i czosnek do boczku kapie na patelni; gotować 5 minut lub do miękkości.
Dodać szpinak i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Dodać ryż i 4 składniki. Trzymaj ciepło.
Wykonaj cięcie wzdłuż środka wieprzowiny, przycinając do dołu, ale nie przez dno. Zaczynając od środka cięcia, kroić poziomo w kierunku jednej strony, zatrzymując się 1/2 cala od krawędzi. Powtórz po przeciwnej stronie. Rozłóż każdy kawałek, aby leżał płasko.
Umieść między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego. Spłaszczyć do grubości 1/2 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Łyżka 1 1/2 szklanki mieszanki ryżu nad wieprzowiną, pozostawiając 1-calowy margines.
Roll wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od krótkiego końca. Zabezpieczyć sznurkiem w odstępach 1-calowych i umieścić, szew w dół, na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać 1/2 łyżeczki kreolskiej przyprawy i czarnego pieprzu. Włóż termometr do mięsa wieprzowego.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 5 minut lub do momentu, gdy termometr mięsny zarejestruje 16
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z pozostałą mieszanką ryżu.