Pieczeń Wieprzowa Klonowo-Szałwiowa
Pieczeń wieprzowa wolno gotowana Klonowo-szałwiowa jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, liście szałwii, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Slow Cooker pieczeń z klonu słodkie ziemniaki, Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa, oraz Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związany, usunąć siatkę lub sznurki.
Umieścić wieprzowinę w kuchence. W małej misce wymieszać syrop, czosnek, szałwia, granulki bulionu i 1/2 szklanki wody; łyżka nad wieprzowiną. Wokół wieprzowiny ułóż squasha, marchewkę i cebulę.
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.
Wyjąć wieprzowinę i warzywa z kuchenki; przykryć do ogrzania. W razie potrzeby odtłuścić tłuszcz z soków w kuchence.
Wlać soki do 4-filiżanki mikrofal miarki. W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/2 szklanki wody, aż będzie gładka; mieszać do soków w filiżance. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 2 do 3 minut, mieszając co minutę, aż mieszanina zgęstnieje.
Podawać z wieprzowiną i warzywami.