Pieczeń Wieprzowa Jesienna
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczeń wieprzowa jesień może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 44g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 499 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jesienna Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkami, Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z kompot z owoców jesiennych, oraz Pieczeń Jesienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Schab doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym piecu dowód patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu. Polędwicę wieprzową opłukać ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju, w sumie około 10 minut.
Schab wyjąć z patelni i odstawić.
Wlać białe wino i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając do rozpuszczenia karmelizowanych bitów na patelni.
Rozrzucić dyni i cebuli na patelni i umieścić rumiane schab na górze tak działają jako stojak do pieczenia. Wymieszać razem sos jabłkowy, musztarda, sos sojowy, cukier, i cynamon.
Zalać schab, a następnie przykryć patelnię pokrywką lub podwójną warstwą folii aluminiowej.
Piec schab w nagrzanym piekarniku, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145 Stopni F (63 Stopni C), około 1 godziny. Odstawić na 10 minut przed podaniem