Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Owocowa
Owoce glazurowane pieczeń wieprzowa może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 383 kalorie, 52g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, pieczeń wieprzowa, mielony imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fruit-Glazed Pieczony Kurczak, Pieczeń Wieprzowa Glazurowana, oraz Pieczeń Wieprzowa Szkliwiona Pomarańczowo.
Instrukcje
Marynować: w dużej zamykanej plastikowej torbie połączyć nektar owocowy, sos sojowy, ocet, korzeń imbiru, mielony imbir i brązowy cukier.
Wymieszać, aż cukier się rozpuści.
Dodać wieprzowinę, uszczelnić worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub, jeśli to możliwe, przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Usuń mięso z marynaty, wytrzyj do sucha ręcznikami papierowymi i brązowymi na dużej patelni.
Umieść rumianą wieprzowinę na stojaku na patelni i piecz w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę (polędwiczki 35 do 40 minut) lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna mięsa osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C). Podlewać marynatą co 10 minut podczas pieczenia. (Uwaga: jeśli jest jeszcze jakaś marynata, można ją zagotować i dodać skrobię kukurydzianą do ładnego sosu.)