Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym

Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym
Pieczeń wieprzowa nadziewana ziołami przyprawionymi karczochami i farszem grzybowym wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1021 kalorii, 93g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 8,02 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym, Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Grzybami I Ziołami, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać zieloną cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
3
Dodaj karczochy, grzyby, pietruszkę, masło i czarny pieprz. Gotować i mieszać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
KarczochKarczoch
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
4
Dodaj bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Rozgrzej się.
6
Umieścić farsz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodać mieszankę bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
8
Lekko wymieszać.
9
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wieprzowinę posypać czarnym pieprzem. Łyżka 3 szklanki mieszanki farszu dół środka wieprzowiny. Złóż boki nad nadzieniem, tworząc rolkę. Zawiąż wieprzowinę w poprzek w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. (Pozostały farsz można upiec w przykrytej zapiekance w ciągu ostatnich 15 minut pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
FarszFarsz
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Posypać wieprzowiną czarnym pieprzem i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WieprzowinaWieprzowina
12
Umieścić wieprzowinę na patelni i piec przez 45 minut lub aż gotowane przez, ale lekko różowy*.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
14
Usuń sznurek przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
15
Służy 12 do 1
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia46
Magazyn