Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym
Pieczeń wieprzowa nadziewana ziołami przyprawionymi karczochami i farszem grzybowym wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1021 kalorii, 93g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 8,02 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym, Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Grzybami I Ziołami, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać zieloną cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj karczochy, grzyby, pietruszkę, masło i czarny pieprz. Gotować i mieszać, aż masło się rozpuści.
Umieścić farsz w dużej misce.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wieprzowinę posypać czarnym pieprzem. Łyżka 3 szklanki mieszanki farszu dół środka wieprzowiny. Złóż boki nad nadzieniem, tworząc rolkę. Zawiąż wieprzowinę w poprzek w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. (Pozostały farsz można upiec w przykrytej zapiekance w ciągu ostatnich 15 minut pieczenia.)
Posypać wieprzowiną czarnym pieprzem i czosnkiem w proszku.
Umieścić wieprzowinę na patelni i piec przez 45 minut lub aż gotowane przez, ale lekko różowy*.
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Usuń sznurek przed krojeniem.