Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym
Pieczeń wieprzowa nadziewana ziołami przyprawionymi karczochami i farszem grzybowym wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 510 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.01 za porcję. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, masło, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym, Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Grzybami I Ziołami, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać zieloną cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj karczochy, grzyby, pietruszkę, masło i czarny pieprz. Gotować i mieszać, aż masło się rozpuści.
Umieścić farsz w dużej misce.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wieprzowinę posypać czarnym pieprzem. Łyżka 3 szklanki mieszanki farszu dół środka wieprzowiny. Złóż boki nad nadzieniem, tworząc rolkę. Zawiąż wieprzowinę w poprzek w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. (Pozostały farsz można upiec w przykrytej zapiekance w ciągu ostatnich 15 minut pieczenia.)
Posypać wieprzowiną czarnym pieprzem i czosnkiem w proszku.
Umieścić wieprzowinę na patelni i piec przez 45 minut lub aż gotowane przez, ale lekko różowy*.
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Usuń sznurek przed krojeniem.