Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane pieczeń wieprzowa z ziołami przyprawione Karczoch i farsz grzybowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.89 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz karczoch serca, zielona cebula, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Grzybami I Ziołami, Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami, oraz Boczek musztarda pieczeń wieprzowa z nadziewanymi grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozgrzać masło i olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę i czosnek i gotować, aż cebula będą miękkie. Wymieszać bulion, karczochy, grzyby, pietruszkę i czarny pieprz i podgrzać do wrzenia.
Dodać farsz i lekko wymieszać.
Łyżka 3 szklanki mieszanki farszu dół środka wieprzowiny. Złóż boki nad nadzieniem, tworząc rolkę. Zawiąż wieprzowinę w poprzek w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym.
Doprawić wieprzowinę z dodatkiem czarnego pieprzu i czosnku w proszku.
Umieścić wieprzowinę na dużej patelni.
Piec przez 45 minut lub aż wieprzowina jest gotowane przez.
Odstawić wieprzowinę na 10 minut.
Usuń sznurek przed krojeniem.