Pieczeń wieprzowa faszerowana szpinakiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana szpinakiem jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 381 kalorii, 54g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem, oraz Pieczony Łosoś Faszerowany Szpinakiem.
Instrukcje
Na patelni, podsmażyć grzyby i cebulę w oleju do miękkości. Wymieszać ze szpinakiem, bułką tartą, solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i szałwią. odwiązać pieczeń wieprzową i oddzielić schab.
Rozprowadzić farsz na jednym schabie do 1 cala. krawędzi. Top z pozostałych lędźwi; retie bezpiecznie z ciężkim sznurkiem.
Umieść na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, Odkryte, w temperaturze 325 stopni F przez 2-1 / 2 godzin lub aż termometr mięsa czyta 145 stopni (63 Stopni C).
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.