Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłko Żurawina
Jabłko żurawina Nadziewane pieczeń wieprzowa wymaga około około 45 minut od początku do końca. Na 3,18 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 469 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 2647 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z prostych receptur wymaga koszernej soli i pieprzu, pieczonego schabu w środkowej części, pieprzu cayenne i szalotki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa nadziewana żurawiną, Pieczeń wieprzowa faszerowana gruszką i żurawiną, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Jabłkiem.
Instrukcje
Schłodzić pieczeń, aby była łatwiejsza do cięcia: przed rozpoczęciem wieprzowiny, umieścić pieczeń wieprzową w zamrażarce na 30 minut, aby ułatwić cięcie. Podczas schładzania wieprzowiny można zrobić nadzienie.
Dodać do napełniania i glazury: doprowadzić wszystkie składniki napełniania gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż jabłka są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Przecedzić przez sito o drobnych oczkach, zachowując płyn. Użyj gumowej szpatułki, aby docisnąć mieszankę jabłek do sita, aby wyjąć jak najwięcej płynu.
Powrót płynu do rondla i dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia, odstawić i zarezerwować ten płyn do użycia jako szkliwo.
Mieszanka jabłek impulsowych w robocie kuchennym, około piętnastu 1-sekundowych impulsów. Odstawić.
piekarnik do 177° lub przygotować grill do pośredniego ciepła.
Butterfly pieczeń: będziesz "double-butterflying" pieczeń wieprzowa.
Połóż pieczeń, grubą stronę do góry. Włóż nóż do pieczenia 1/2 cala poziomo od dołu pieczenia, wzdłuż długiej strony pieczenia.
Zrób długie cięcie wzdłuż dna pieczenia, zatrzymując 1/2 cala przed krawędzią pieczenia. Możesz łatwiej sobie z tym poradzić, zaczynając od rogu pieczenia.
Otwórz pieczeń i nadal przeciąć grubszą połowę pieczeń, ponownie zachowując 1/2 cala od dołu. Powtarzaj, aż pieczeń będzie miała równą grubość 1/2 cala po rozłożeniu.
Jeśli to konieczne, Funt pieczeń do równej grubości z pounder mięsa.
Nadzienie rozłożyć na pieczeń i zwinąć szczelnie: Wnętrze pieczeni dobrze doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż nadzienie na pieczeń, pozostawiając granicę 1/2 cala od krawędzi.
Zaczynając od krótkiej strony pieczenia, zwiń ją bardzo mocno. Zabezpieczyć sznurkiem kuchennym w odstępach 1 cala. Na Zewnątrz pieczeni obficie doprawić solą i pieprzem.
Piec ułożyć na blasze na patelni, wstawić do piekarnika, na półce Środkowej.
Gotować przez 45 do 60 minut, aż temperatura wewnętrzna pieczenia wyniesie 130 do 135 stopni F.
Posmaruj połową glazury i gotuj przez 5 minut dłużej.
Wyjąć pieczeń z piekarnika lub grilla.
Umieść go na desce do krojenia. Przykryj go folią, aby odpocząć i ogrzać się przez 15 minut przed krojeniem.
Plaster: pokroić na 1/2-calowe kawałki szerokości, usuwając sznurek do gotowania podczas cięcia pieczeń.
Podawać z pozostałą glazurą.