Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłko Żurawina

Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłko Żurawina
Jabłko żurawina Nadziewane pieczeń wieprzowa wymaga około około 45 minut od początku do końca. Na 3,18 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 469 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 2647 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z prostych receptur wymaga koszernej soli i pieprzu, pieczonego schabu w środkowej części, pieprzu cayenne i szalotki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa nadziewana żurawiną, Pieczeń wieprzowa faszerowana gruszką i żurawiną, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Jabłkiem.

Instrukcje

1
Schłodzić pieczeń, aby była łatwiejsza do cięcia: przed rozpoczęciem wieprzowiny, umieścić pieczeń wieprzową w zamrażarce na 30 minut, aby ułatwić cięcie. Podczas schładzania wieprzowiny można zrobić nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Dodać do napełniania i glazury: doprowadzić wszystkie składniki napełniania gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż jabłka są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Przecedzić przez sito o drobnych oczkach, zachowując płyn. Użyj gumowej szpatułki, aby docisnąć mieszankę jabłek do sita, aby wyjąć jak najwięcej płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Powrót płynu do rondla i dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wyjąć z ognia, odstawić i zarezerwować ten płyn do użycia jako szkliwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Mieszanka jabłek impulsowych w robocie kuchennym, około piętnastu 1-sekundowych impulsów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
piekarnik do 177° lub przygotować grill do pośredniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Butterfly pieczeń: będziesz "double-butterflying" pieczeń wieprzowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
9
Połóż pieczeń, grubą stronę do góry. Włóż nóż do pieczenia 1/2 cala poziomo od dołu pieczenia, wzdłuż długiej strony pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Zrób długie cięcie wzdłuż dna pieczenia, zatrzymując 1/2 cala przed krawędzią pieczenia. Możesz łatwiej sobie z tym poradzić, zaczynając od rogu pieczenia.
11
Otwórz pieczeń i nadal przeciąć grubszą połowę pieczeń, ponownie zachowując 1/2 cala od dołu. Powtarzaj, aż pieczeń będzie miała równą grubość 1/2 cala po rozłożeniu.
12
Jeśli to konieczne, Funt pieczeń do równej grubości z pounder mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
13
Nadzienie rozłożyć na pieczeń i zwinąć szczelnie: Wnętrze pieczeni dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Rozłóż nadzienie na pieczeń, pozostawiając granicę 1/2 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
15
Zaczynając od krótkiej strony pieczenia, zwiń ją bardzo mocno. Zabezpieczyć sznurkiem kuchennym w odstępach 1 cala. Na Zewnątrz pieczeni obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
16
Pieczeń w piekarniku: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Piec ułożyć na blasze na patelni, wstawić do piekarnika, na półce Środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Gotować przez 45 do 60 minut, aż temperatura wewnętrzna pieczenia wyniesie 130 do 135 stopni F.
19
Posmaruj połową glazury i gotuj przez 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
20
Wyjąć pieczeń z piekarnika lub grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
21
Umieść go na desce do krojenia. Przykryj go folią, aby odpocząć i ogrzać się przez 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
22
Plaster: pokroić na 1/2-calowe kawałki szerokości, usuwając sznurek do gotowania podczas cięcia pieczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
23
Podawać z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn