Pieczeń wieprzowa duszona z koprem włoskim, porami i wermutem

Duszona pieczeń wieprzowa z koprem włoskim, porem i wermutem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, pora, wermut i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem Wermutowym, Duszone Pory I Koper Włoski Z Boczkiem I Polentą, oraz Łopatka wieprzowa Polana miodem z duszonym porem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę obtoczyć w mące i posypać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę i gotuj przez 8 minut, brązowiejąc ze wszystkich stron.
Dodaj 1 łyżeczkę nasion kopru włoskiego na patelnię i gotuj przez 30 sekund.
Dodać por i pokrojony koper włoski. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować przez 10 minut lub do miękkości.
Dodaj wermut i gotuj przez 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wieprzowina na patelnię.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę i 45 minut lub aż wieprzowina będzie miękka. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli. Cienko pokroić wieprzowinę.