Pieczeń wieprzowa duszona z koprem włoskim, porami i wermutem

Pieczeń wieprzowa duszona z koprem włoskim, porami i wermutem
Duszona pieczeń wieprzowa z koprem włoskim, porem i wermutem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, pora, wermut i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem Wermutowym, Duszone Pory I Koper Włoski Z Boczkiem I Polentą, oraz Łopatka wieprzowa Polana miodem z duszonym porem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę obtoczyć w mące i posypać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj wieprzowinę i gotuj przez 8 minut, brązowiejąc ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj 1 łyżeczkę nasion kopru włoskiego na patelnię i gotuj przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać por i pokrojony koper włoski. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować przez 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Dodaj wermut i gotuj przez 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wieprzowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę i 45 minut lub aż wieprzowina będzie miękka. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli. Cienko pokroić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn