Pieczeń w stylu rodzinnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 679 kalorii, 56g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, popękany pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Rodzina-Ulubiona Pieczeń Wołowa, oraz Rodzinny Ulubiony Pieczony Kurczak dla podobnych receptur.
Wołowinę posypać równomiernie solą, pieprzem i granulowanym czosnkiem. Pieczeń ułożyć sznurkiem rzeźniczym w jednolity kształt. Pomoże to pieczeń zachować jednolity kształt, podczas gdy dusi się i zrobić więcej nawet plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Marynaty
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
Umieścić borowiki w misce i przykryć 2 szklankami gotującej się wody. Odstawić i pozostawić grzyby do stromego i wchłonąć wodę na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, dodać masło i olej. Gdy masło się spieni, dodać wiązaną wołowinę i zapiekać przez 5 do 6 minut z każdej strony, w tym końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Wyjąć na talerz. W tym samym garnku na średnim ogniu, dodać cebulę i szalotki i gotować, aż tylko zaczyna karmelizować, o 15 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek, seler i marchew i gotować, aż seler po prostu zaczyna mięknąć, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
9
Wymieszać z koncentratem pomidorowym i połączyć. Deglaze z bulionu wołowego i wina, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 minut, aby spalić alkohol z wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Alkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj pikantny i tymianek. Odcedzić grzyby borcini i dodać do garnka wraz z 1 filiżanką płynu borcini.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodać wołowinę i wszelkie soki z wołowiny z powrotem do garnka na wierzchu warzyw. Przykryj patelnię ciasną pokrywką i włóż do piekarnika. Gotować przez 45 minut, podlewać sokami z patelni, zastąpić przykryciem i gotować przez dodatkowe 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Delikatnie wyjąć wołowinę i namiot folią aluminiową. Wyrzucić wiązkę tymianku. W blenderze zanurzeniowym zmiksuj warzywa na gładką masę. Wyreguluj przyprawę z dodatkiem soli i pieprzu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Usunąć sznurek, pokroić w poprzek ziarna na 2-calowe kawałki i podawać natychmiast z sosem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki