Pieczeń Rozmarynowa
Przepis na pieczeń z rozmarynem można przygotować w około 8 godzin i 15 minut. Ten przepis służy 2. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis zawiera 275 kalorii, 24 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 2,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka soli, sosu pomidorowego, rozmarynu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 38%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pieczeń w garnku z rozmarynem, Pieczeń w garnku z rozmarynem i pomarańczą i Pieczeń w garnku z rozmarynem i czosnkiem.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż wołowinę na oleju z obu stron.
Przenieść do 1-1/2-qt. powolna kuchenka. W małej misce wymieszaj bulion, sos pomidorowy, wino, cebulę, czosnek, pietruszkę, rozmaryn, sól i pieprz; polać wołowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Wyjmij wołowinę i trzymaj w cieple. W małym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; zamieszaj soki z gotowania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.