Pieczeń Rolowana Z Szynką, Serem I Grzybami
Obserwujesz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 508 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka jaj, papryka, mielona cielęcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rolowane Włoskie Klopsy, Pieczeń rolowana-faszerowana słodkimi ziemniakami, pieczarkami i brukselką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 'F. Lekko oil a 9x5x3" pan.In duża miska, połączyć składniki klopsa, dodając więcej bułki tartej w razie potrzeby, łyżka na raz, aby Bochenek firmy.Postaraj się nie przesadzić.
Umieść mieszaninę mięsa na dużym kawałku folii i uformuj w prostokąt o wymiarach 12x8".Ułożyć smażone grzyby na wierzchu mięsa, następnie szynkę pozostawiając niewielki margines na brzegach.
Warstwę na ser na plastry szynki.Zaczynając od krótkiego końca, ostrożnie zwijaj mieszankę mięsną w stylu jelly-roll.Uszczelnij krawędzie i końce.
Umieść boczek Bochenka w dół w przygotowanej patelni.
Piec 1 godzinę lub do zakończenia.
Wierzch klopsa posypać startym serem.
Piec 10 minut więcej.Środek bochenka będzie różowy z powodu szynki.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 -20 minut pozwalając soki wchłonąć z powrotem do bochenka.Pokroić ząbkowanym nożem.