Pieczeń Po Włosku
Przepis włoski pieczeń może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 1 minuta. Na 2,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 451 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pietruszki, makaron jajeczny wagi, płatki pietruszki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Jeden garnek pieczony Ziti z włoską kiełbasą + wideo, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni. Wrzuć pieczenie chuck do dużego, ciężkiego garnka.
Zalać pieczoną czerwoną paprykę, odsączone karczochy serca i suszone pomidory. Jeśli suszone pomidory są pakowane w olej, skropić w około łyżkę oleju.
Dodaj cebulę, ząbki czosnku i bulion wołowy, a następnie umieść pokrywkę na garnku i gotuj w piekarniku przez cztery godziny.
Wyjmij garnek po czterech godzinach i użyj widelca, aby potwierdzić, że mięso się rozpada / przetargu widelca. (Jeśli nie, włóż z powrotem do piekarnika na 30 minut, aż całkowicie zmięknie.) Łyżką szczelinową Usuń paprykę, karczochy, cebulę, czosnek i suszone pomidory i umieść je w oddzielnym pojemniku.
Usuń mięso i umieść je w innych oddzielnych pojemnikach. Przykryć pojemniki zawierające warzywa i mięso i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc.
Umieścić pokrywkę na garnku i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc. Gdy będziesz gotowy, aby służyć pieczeń, wyjąć mięso i miski wegetariańskie z lodówki i nuke je tylko do podgrzania. Odstawić. Makaron jajeczny ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wyjmij garnek z lodówki i ostrożnie usuń zestalony tłuszcz z wierzchu płynu. Odrzuć tłuszcz.
Mąkę wymieszać z 1/2 szklanki płynu do gotowania i odstawić.
Dodaj wino do płynu do gotowania, a następnie doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj płyn przez kilka minut, aż zmniejszy się o co najmniej połowę. Gdy pęcherzyki pojawiają się na całej powierzchni cieczy, mżawka w łyżce lub tak pasty mąki. Sprawdź grubość: jeśli jest zbyt płynny, kontynuuj gotowanie przez kolejną minutę lub dwie. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej bulionu lub wody. Chcesz skończyć z bogatym, gęstym płynem / sosem.Ugotowany makaron ułożyć na dużym talerzu i ułożyć kawałki mięsa oraz nienaruszone karczochy i papryki (i ząbki czosnku!) dookoła mięsa. Na wierzch obsypać grubym sosem i posypać mieloną natką pietruszki.
Serwuj natychmiast! Bardzo, bardzo aromatyczne.