Pieczeń Po Włosku
Klopsiki w stylu włoskim to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 257 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, czosnek, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Pieczeń Po Włosku, oraz Klopsiki W Stylu Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową o dużej wytrzymałości.
W dużej misce połącz mielony chuck, cebulę, czosnek, sos pomidorowy, pietruszkę, jajko, sól, nasiona kopru włoskiego i ryż.
Wymieszać palcami, aż dobrze się połączą (ale nie przesmarować).
Pat mieszaniny do 8-na-4-calowy bochenek i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec do momentu włożenia natychmiastowego termometru do środka 71° i mięso nie jest już różowe, około 1 godziny i 15 minut.
Odstawić 10 minut na blasze do pieczenia przed krojeniem.