Pieczeń Po Włosku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskiego mięsa. Ten przepis służy 8. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, przyprawy, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Po Włosku, Bochenek Mięsa Z Indyka Po Włosku, oraz Włoski Meat Loaf.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W dużej misce ubić jajka. Wymieszać z sosem makaronowym, bułką tartą, cebulą, włoską przyprawą, solą i wołowiną do dobrze wymieszanego. Naciśnij mieszaninę w dnie naczynia do pieczenia.
Piec 45 do 55 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku bochenka czyta 71°.
Tymczasem zrób obie torebki puree ziemniaczanego zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając mleka, gorącej wody i masła.
Łyżka nadmiaru soków z naczynia do pieczenia.
Tłuczone ziemniaki rozłożyć na bochenku mięsa; posypać serem.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub do góry zaczyna brązowy.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.