Pieczeń Po Argentyńsku
Argentyńska pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bulionu wołowego o mniejszej zawartości sodu, liście szpinaku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany stek i jajka po Argentyńsku, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free.
Instrukcje
Przeciąć poziomo przez środek steku, cięcie do, ale nie przez drugą stronę za pomocą ostrego noża; otwórz płasko, jak książka.
Połącz sól, pieprz i paprykę, dobrze mieszając; przetrzyj powierzchnię obu stron steku mieszaniną soli.
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj szpinak; smażyć 30 sekund lub aż zwiędnie.
Rozłóż mieszankę cebuli na stek, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi; fold top nad mieszaniną cebuli i zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi; umieść na średnim ogniu. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodaj stek na patelni; gotować 5 protokół.
Dodać wino i bulion na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut lub aż stek będzie miękki.
Wyjąć stek z patelni. Przykryć i ogrzać.
Umieścić patelnię na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 10 protokół). Stek cienko pokroić; podawać z sosem.