Pieczeń Na Patelni Oyster
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Oyster Pan Roast spróbować. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 12g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, parmezan, wybrane ostrygi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Pieczeń Ostrygowa, oraz Pieczeń Ostrygowa.
Instrukcje
Połączyć bułkę tartą i ser w małej misce; odstawić.
Masło rozprowadzić po 1 stronie każdej kromki chleba.
Połączyć 1/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu; posypać masłem.
Na blasze ułożyć kromki chleba, posmarowane masłem.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane i chrupiące. Odstawić.
Połączyć śmietanę i szalotka w 10-calowy, patelnia żaroodporna; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 15 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki, często mieszając. Wymieszaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli, posiekany rozmaryn i biały pieprz.
Dodaj ostrygi; gotuj 1 minutę lub aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Posypać bułką tartą. Broil 3 cale od ciepła 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Aby służyć, włócznią gałązkę rozmarynu przez każdą kromkę chleba tostowego; umieść kromkę chleba w każdej z 4 pojedynczych płytkich misek. Łyżka mieszaniny ostryg wokół chleba.
Posypać natką pietruszki.