Pieczeń Mięsna Nadziewana Serem Włoskim
Przepis włoski ser nadziewany mięsem Bochenek może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 8. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 361 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 266 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka soli, sos do pizzy, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoski Meat Loaf, Rolled Italian Meat Loaf, oraz Pieczeń Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania. W dużej misce ubić jajka. Wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, parmezan, bazylia, sól, pieprz, czosnek i 1/2 szklanki sosu do pizzy, aż dobrze połączone.
Na dużym arkuszu folii kształtuj mieszaninę wołowiny w prostokąt o wymiarach 12x10 cali. Top równomiernie z serem provolone, pieczona papryka i oliwki w ciągu 1/2 cala krawędzi. Zaczynając od jednej strony 10-calowej, zwiń; naciśnij szew, aby uszczelnić.
Umieść szew w dół na patelni.
Wyjąć z piekarnika; łyżka pozostałego sosu do pizzy na bochenku. Włóż termometr do mięsa, aby żarówka osiągnęła środek bochenka.
Powrót do piekarnika; piec 15 do 20 minut dłużej lub do bochenka jest dokładnie ugotowany w środku i termometr czyta 71°.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.