Pieczeń koronowa z nadzieniem Śliwkowo-jabłkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pieczeń koronową z nadzieniem Śliwkowo-jabłkowym. Ten przepis zawiera 14 porcji z 177 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka soku jabłkowego, skórki cytryny, śliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowym, Pieczeń wieprzowa korona z nadzieniem jabłkowo-żurawinowym, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-żurawinowym.
Instrukcje
Umieść pieczeń, żeberka do góry, w dużej płytkiej brytfannie.
Połącz mąkę, sól i pieprz; natrzyj pieczeń. Przykryj żebra folią.
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę.
W międzyczasie umieść śliwki w dużej misce. Zalej wrzącą wodą; odstaw na 5 minut.
Odpływ. Dodać kostki chleba, jabłko, rodzynki, sok jabłkowy, masło, brązowy cukier, skórkę z cytryny, paprykę i cynamon.
Ostrożnie łyżka farszu do środka pieczeni.
Piec 45 do 74 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Przełóż na ciepły półmisek do serwowania.
Odstaw pieczeń na 10-15 minut.
Wytnij między żebrami, aby podać.