Pieczeń jagnięca z dzikim ryżem-Risotto farsz

Pieczeń jagnięca z dzikim ryżem-Risotto farsz
Pieczeń jagnięca z dzikim ryżem-nadzienie Risotto to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 273 kalorie, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka arborio, pieprz, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Pieczona Gęś Z Dzikim Ryżem-Kasztanowy Farsz, Pieczeń z brokułami farsz grzybowy, oraz Pieczeń w koronie z farszem Śliwkowo-jabłkowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać dziki ryż i 1/2 łyżeczki soli; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Odcedzić i odstawić.
4
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w małej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Połącz 1 łyżeczkę soli, herbes de Provence i 3/4 łyżeczki pieprzu. Lekko płaszcz pieczeń z gotowania sprayu; pocierać mieszankę ziół na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8
Umieść pieczeń, kość bokiem do góry, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; włóż termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, upewniając się, że nie dotyka kości. Przykryj kości folią aluminiową i umieść kulkę folii na środku pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
9
Umieścić w piekarniku 500; natychmiast zmniejszyć temperaturę piekarnika do 400 i piec 45 minut lub aż termometr zarejestruje 135 (średnio Rzadki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Ułożyć pieczeń na dużym talerzu, przykryć folią aluminiową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Bulion umieścić w średnim rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Rozgrzać pozostały olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Dodaj cebulę i seler; saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
14
Dodać ryż Arborio; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
15
Dodać dziki ryż i 1/2 szklanki ciepłego bulionu; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie się wchłonie, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
16
Dodaj pozostały ciepły bulion, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie prawie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 20 minut). Wymieszaj pozostałą sól, pozostały pieprz, grzyby, groszek i tymianek. Gotować do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
17
Odkryć pieczeń, i usunąć piłkę folii. Łyżka risotto do środka pieczenia (jeśli wszystkie risotto nie pasuje, podawać Pozostałe risotto w misce).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn